Το Athensnights πάει…..Bansko!

Το Athensnights πάει…..Bansko!

Το Athensnights και η μεγάλη του εμπειρία στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε έχει κάνει να το εμπιστεύεσαι για τις βραδινές σου εξόδους. Η ομάδα του γνωρίζει τι χρειάζεσαι για να περάσεις καλά, προσφέροντας σου παράλληλα τις καλύτερες προτάσεις και τιμές. Η διασκέδαση σου είναι για αυτούς πρώτη επιλογή και εσύ δεν τους αλλάζεις με κανέναν άλλον!

Αυτή την φορά όμως, έρχονται με κάτι διαφορετικό. Το Athensnights πάει…..Bansko! και συγκεκριμένα στις 8-11/12 και 15-18/12. Για το Bansko, μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι ο ορισμός της διασκέδασης: μεσημέρι και βράδυ, αυτοσχέδια ή οργανωμένα πάρτι.Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να νιώσει μοναξιά, όλοι είναι μέλη μιας μεγάλης παρέας, που διασκεδάζει ασταμάτητα. Ο ύπνος παύει να είναι αναγκαιότητα και γίνεται απλά πολυτέλεια. 

Η ομάδα του Athensnights, έχει φροντίσει να πραγματοποιήσει ένα μοναδικό event, με τις καλύτερες μουσικές, με μοναδικά special surprises και φαντασμαγορικά οπτικά εφέ. Φυσικά κάθε μέρα είναι ένα non stop party. Το Athensnights γνωρίζει καλά την χρυσή συνταγή για να φτάσει την διασκέδαση σου στο ζενίθ της. Όλα αυτά θα συντελέσουν στο να κλείσεις με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σου.

Το Bansko θα σε ξελογιάσει. Μα πάνω από όλα θα σε απελευθερώσει. Εδώ θα μεταμορφωθείς, θα αφεθείς. Απελευθέρωσε το μυαλό σου και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν, για να αφεθείς σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Από την άλλη, το Athensnights, είναι συνώνυμη με την επιτυχία. Ήρθε για να μείνει και σου υπόσχεται ότι θα προκαλέσει πανικό στα νυχτερινά δρώμενα. Εξάλλου δεν είναι τυχαία μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της πόλης. Βιάσου λοιπόν να κλείσεις εισιτήρια για το πιο καυτό τετραήμερο στο Bansko!

 

Leave a Comment

Venue Details
Working Hours
  • Saturday
    23:30
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Call Now ButtonΚΡΑΤΗΣΗ!