Το Athensnights πάει…..εκδρομή!

Το Athensnights πάει…..εκδρομή!

Το Athensnights και η μεγάλη του εμπειρία στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε έχει κάνει να το εμπιστεύεσαι για τις βραδινές σου εξόδους. Η ομάδα του γνωρίζει τι χρειάζεσαι για να περάσεις καλά, προσφέροντας σου παράλληλα τις καλύτερες προτάσεις και τιμές. Η διασκέδαση σου είναι για αυτούς πρώτη επιλογή και εσύ δεν τους αλλάζεις με κανέναν άλλον!

Αυτή την φορά όμως, έρχονται με κάτι διαφορετικό. Η Athensnights φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 7-10/7 πάει Μύκονο. Για την Μύκονο, μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Είναι ο ορισμός της διασκέδασης: μεσημέρι και βράδυ, αυτοσχέδια ή οργανωμένα πάρτι, με διάσημους DJs από όλον τον κόσμο! Σφηνάκια στην παραλία, κοκτέιλ στις βεράντες με θέα τους φωτισμένους Μύλους, σαμπάνια, χορός και φλερτ μέχρι το ξημέρωμα. Όλες οι συγκινήσεις στο φουλ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να νιώσει μοναξιά, όλοι είναι μέλη μιας μεγάλης παρέας, που διασκεδάζει ασταμάτητα. Ο ύπνος στο νησί των ανέμων παύει να είναι αναγκαιότητα και γίνεται απλά πολυτέλεια. Η Μύκονος αποπνέει μια ερωτική διάθεση που κυριαρχεί παντού και σε όλους.

Η ομάδα του Athensnights, έχει φροντίσει να πραγματοποιήσει ένα μοναδικό event, με τις καλύτερες μουσικές, με μοναδικά special surprises και φαντασμαγορικά οπτικά εφέ. Φυσικά κάθε μέρα είναι ένα non stop party, με υπέροχα εφέ, εξαιρετικά Live acts και vibes που απογειώνουν κάθε αίσθηση. Εκεί θα βρεις μουσικές που δύσκολα θα συναντήσεις σε άλλο μαγαζί, ακόμα και αν αυτό βρίσκεται στην πολύβουη Μύκονο. Το Athensnights γνωρίζει καλά την χρυσή συνταγή για να φτάσει την διασκέδαση σου στο ζενίθ της. Όλα αυτά θα συντελέσουν στο να κλείσεις με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σου.

Η Μύκονος θα σε ξελογιάσει. Μα πάνω από όλα θα σε απελευθερώσει. Εδώ θα μεταμορφωθείς, θα αφεθείς. Απελευθέρωσε το μυαλό σου και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν, για να αφεθείς σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Από την άλλη, η Athensnights, είναι συνώνυμη με την επιτυχία. Ήρθε για να μείνει και σου υπόσχεται ότι θα προκαλέσει πανικό στα νυχτερινά δρώμενα του νησιού. Εξάλλου δεν είναι τυχαία μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της πόλης. Βιάσου λοιπόν να κλείσεις εισιτήρια για το πιο καυτό τετραήμερο στη Μύκονο!

 

Leave a Comment

Venue Details
Working Hours
  • Saturday
    23:30
Call Now ButtonΚΡΑΤΗΣΗ!
Mini Cart 0

Your cart is empty.